lørdag den 3. januar 2015

Uventede gaver er nu de fineste

Så gik der næsten 2 måneder. 
Som forventet har jeg været dybt nede i et hul, der har bestået af en blanding af stresset eksamensræs, ekstatisk, blød og hyggelig julelykke samt glitrende nytårsstads de sidste 8 uger. Der har derfor beklageligvis ikke været meget tid tilovers til bøgernes verden - og da slet ikke til at skulle reflektere over dem.
Men nu er et nyt år startet; kalenderen viser 2015, og forleden dumpede en lille hård overraskelsespakke af lyksaligheder ind ad min brevsprække.
For en uges tid siden var jeg så umådeligt heldig at vinde søde Malene fra Wondrous Bibliophiles fødselsdagskonkurrence, hvilket resulterede i, at denne utroligt fine bog, It's Kind of a Funny Story' af Ned Vizzini, nu er i min besiddelse. (Hvem sagde januarferielæsning?) 
Jeg glæder mig virkelig meget til at læse den (ok den lækre indpakning skader nok heller ikke min læselyst...) men også især, fordi den lyder som noget af det mest finurlige, jeg længe har læst om. Derudover passer den perfekt ind under paraplyen af mit ene boglige nytårsforsæt: nemlig at jeg skal blive bedre til at læse flere nyere udgivelser. 

Så! Der er ikke så meget andet at sige, end at den hygger sig rigtig godt i min reol, indtil den er klar til at blive åbnet og læst - og selvfølgelig et kæmpe stort tak til Malene for den uventede og perfekte nytårsgave. 

...


3 kommentarer:

 1. Sikke en fin bog - og billede i øvrigt. God læselyst :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, er den ikke nydelig? :)
   Og tusind tak - man må jo huske at være kreativ med de bogbilleder.

   Slet
 2. Dejligt at du er blevet glad for den! :)

  SvarSlet